Mikkel Leander Larsen

De åbnede Svendborg Jazzfestival på Lilletorv: Bjørn Woldby Brazilian Trio, med studenten Rasmus Dahl på klaver, Mikkel Leander Larsen på trommer og Bjørn Woldby på bas, der også står for kompositioner og arrangementer. Foto: Gitte Gedde


– Svendborg ligger altså ret centralt i landet. Vi skal ikke køre helt fra øst, når vi skal spille i vest og omvendt. Der motorvej og god infrastruktur. Så er der selvfølgelig også naturen, som også er vigtig for mange af os, siger han, og har lige en væsentlig ting mere.

– Svendborg er også en by, som har de faciliteter, man har brug for. Man behøver ikke at tage til Odense for købe tøj eller gå i biffen. Og ikke mindst så er der jo et ekstremt rigt kulturliv gennem mange år. Det er jo helt vildt, hvor meget der sker her. Og det vil vi alle sammen gerne være en del af, siger Rasmus Fribo.

Svendborg Jazzfestival spillede op klokken tre på Lilletorv med det første orkester, Bjørn Woldby Brazilian Trio, som derefter dannede fortrop i et optog mod Ribers Gård, hvor første koncert er klokken 17:30. Lørdag er der program fra klokken 12.

Telefon

5361 3015

Facebook

SoundCloud

SoundCloud