Per Vincent

Per Vincent er trommeslager og fik sit første ‘trommesæt’ (en lilletromme og et bækken) i julegave som 14-årig. Det er blevet udvidet siden…

To guitarer, en basguitar og to vokaler, alt sammen igennem én 4,5 watts Teisco-forstærker var vilkårene for det første band (det har ikke lydt godt!), men det blev bedre.

Karrieren har været afbrudt i nogle perioder undervejs, almindeligt lønarbejde kan komme i vejen for meget, men trommerne og spillelysten har været der hele tiden.

Der har været mange og store musikalske oplevelser, blandt andet en turne i Tyskland med et 20-mands big-band, en del år med Djurslandspillemændene med rigtig mange jobs, for nylig en 50-års reunion med et ægte pigtrådsorkester fra 1967 (original besætning), med en jazzkvintet på to festivaller i Frankrig, masser af dansemusik dengang det hed ‘de unge på 40’, han har skrevet musik til en teatercabaret og til duoen Kit Eichler/Per Vincent (her som guitarist).

Lige som så mange andre har Per Vincent spillet i mange forskellige sammenhænge: et 12-mands (og kvinder) reggae-band, forskellige rockbands og bluesbands, teater- og kororkestre og solistbacking. Det er også blevet til en stribe pladeindspilninger, blandt andre med Jan Schønemann på hans ‘Sort og Fuld af Skår’, The ToneBones, Djurslandspillemændene, Kit Eichler og brormand Gert Vincent.

Og det er stadig ikke nok. Han vil spille mere!

Telefon

30 11 40 05‬

Facebook

YouTube

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment