Torild Aasen

Torild er oprindelig fra Bergen i Norge, hvor hun er vokset op med folkemusik. Torild har spillet harmonika siden hun var 10 år og allerede som teenager spillede hun i et lokalt spillemandslaug.

Efter nogle år som sømand og langturschauffør bosatte Torild sig i Danmark, hvor hun tog en læreruddannelse, og her startede hun med at undervise i harmonika i slutningen af 90’erne. Torild fortæller selv: “Min største erfaring ligger i solo og holdundervisning, samt orkesterdirektion. Det at lave arrangementer og renskrivning af noder, har fyldt meget af min tid. Alle noder der benyttes i på de kurser jeg afholder, har været igennem min PC. Det er nemmere at spille korrekt, hvis nodematerialet er tydeligt og uden fejl.

Jeg har deltaget i kurser i nodeskrivning på PC og kurser i orkesterdirektion, så snart det har været muligt. Music Mind Games blev introduceret i Danmark for nogle år siden, og jeg var heldig at deltage på et introduktionskursus med den amerikansk-japanske Michiko Yurko, der er grundlægger af denne fantastiske pædagogik.” Se mere om Torild på www.harmonikaskolen.dk

Jeg startede med at undervise på harmonika i slutningen af 90’erne.

Min største erfaring ligger i solo og holdundervisning, samt orkesterdirektion.

Det at lave arrangementer og renskrivning af noder, har fyldt af meget af min tid.
Alle noder der benyttes i Sydfyns Harmonika Klub og på de kurser jeg afholder, har været igennem min PC. Det er nemmere at spille korrekt, hvis nodematerialet er tydeligt og uden fejl.

Jeg har deltaget i kurser i nodeskrivning på PC og kurser i orkesterdirektion, så snart det har været muligt.

Music Mind Games blev introduceret i Danmark for nogle år siden, og jeg var heldig at deltage på et introduktionskursus med den amerikansk-japanske Michiko Yurko, der er grundlægger af denne fantastiske pædagogik.

Grupper og Klubber over hele landet har hentet mig ind til dags- eller weekendkurser.

Ugekurserne i Nordjylland – Horne og Gudum – har været faste indslag over en årrække – Gudum er stadig aktuel -, og et par gange har jeg været med på efterårskursus på Bernstorffsminde.

Telefon

2213 2618

Facebook

Website