Per Nyboe

Da Per Nyboe som 12-årig fik en guitar af sin morbror til deling med sin søster, startede hans interesse for musikken for alvor.
Efter et par år fik han selv råd til sin egen guitar, som han brugte flittigt og spillede de mest alm. sange som House of the Rising Sun, Try for the sun, Let it be osv. Det blev den grundlæggende interesse som senere  fik ham til at skrive sange selv.

Som ca. 14 årig, spillede han første gang for et publikum. Men det var ikke første gang han optrådte for folk. Som 7 årige lærte han at gå på hænder og kunne tjene lidt lommepenge ved at optræde for farmelien, skolelærere og turister. Det kan måske være dét der senere fik ham til at  blive prof. musiker.

I ca. 1988 meldte han sig ind i Dansk Musiker Forbund og startede sin turné-virksomhed, hovedsagelig som Solo musiker på sang og guitar, men også hen ad vejen med Bands som Den Lallende Trio,  med Erik Holm (trommer)  Alec  (lead giutar).  Bedst i Pausen:med Jens Erik Due (Bas) Michael Bergholt (Trommer) og senere med
Per Nyboe Band:
Med musikere som:  ,Michael Holmberg, Jeppe Bårris fra Dying DayPreben Devantie fra Peter Belli og Ulvene, Keld Andersen og Ulrik Adler fra Heste Bedste, Henning Pold, Hans Fagt, Mikkel Håkonson fra Kim Larsen og Bellami  og Tanina Kono :  Christer Irgens Møller, Basiru Suso , Malick Jagne , Modo Traore.

Bossablues · Rock · Naturpop

Per Nyboe


Per Nyboe er en alsidig og livssprudlende sanger, guitarist og percussionist fra Sydfyn (Lundeborg)

Han har siden 1988 turneret landet rundt på cafèer, natklubber, diskoteker, pubber, spillesteder, festivaller, private fester af enhver slags og kurser m.m.

Repertoiret er en bred vifte af velkendte melodier fra 60’erne og up to date, samt egne kompotitioner.

Stilen ligger indenfor rock, blues, pop, latin og folk og kan underbygges af logoet Bossablues – Rock Naturpop. Ved duo- og band-optræden spilles der inciterende rytmer (rytmeshow) på slagtøj og special effects.

Inspirationen til sine egne sange og værker henter han ved roret af sin båd, i hverdagen og på sine utallige turnéer  og ophold rundt i Verden.

Per Nyboe har foruden Danmark spillet i : Norge til After ski, Sverige til After ski, Grækenland på Tavernaer, Vest Afrika på Spillesteder og Californien på pubber, cafeer og private fester.

Alt i alt en varm og god musikoplevelse, med en kunstner som spiller med sjælen i den rytmiske musiks navn.

Telefon

2425 6602

Facebook

Website