Pete Gunner

Pete David William Gunner


“Den engelske guitarist, sanger og komponist Pete Gunner inviterer holbækkerne med på en rejse igennem sin musikalske fortid og opvækst. Fra sit drengeværelse ude på landet i Sydengland til sine nuværende omgivelser på Sydfyn. Pete fortæller om idoler, drømme og inspirationer som har lagt fundament til hans egne sange.

Pete har været en del af den danske rock og folk scene siden sin ankomst til Danmark i 1973, først i København, så Holbæk og siden 1980 i Svendborg.

 Han har været med i mange musikalske konstellationer; sit første orkester, ‘Living Room’ blev i flere omgange valgt som månedens band i Musikcaféen på Huset i Magstræde, Tivolis Visevershus og Pilegården. Pete var også med som sanger i Burnin’ Red Ivanhoes engelsksproget plade ‘Shorts’ fra 1980, været på turné med Lars Trier og Annika Høydal, og medvirket i TV og radio udsendelser.

 I Svendborg blev han en del af Kloster Mosters faste musikprogram i bandet ‘Pete and The Coalminers’ som spillede hans egne kompositioner i uforfalsket engelsk rockstil.

Senere spillede han i kopibandet ‘OY’ som underholdt danseglade folk rundt omkring i landet med deres udgaver af 60’er og 70’er hits.

 Udover sin solooptræden, spiller Pete nu i orkestret ‘The Authentics’, en rock / blues kvintet som også spiller en del af hans egne kompositioner.

Bevæbnet med guitar og mundharpe, er Pete klar til at underholde publikum med anekdoter, fortællinger og sang.”

Release-koncert på SAK

Kom til akustisk releasekoncert og hør numrene fra Pete Gunners nye EP ‘Rough Cut’ lørdag den 29. august kl.14 i haven hos Svendborg Kunstbygning SAK. Der er gratis adgang, og i tilfælde af regn rykker koncerten ind i Kunstbygningen. Drikkevarer kan købes i baren.

Bevæbnet med guitar, sang og mundharpe vil jeg præsentere en række nye og gamle kompositioner fra eget katalog.

EP’en udgives af pladeselskabet Gateway Music under Dansk Musiker Forbund. Sangene er indspillet i Black Machine Studio på Islands Brygge, godt hjulpet af Lauritz Carlsen som producer og tekniker. De færdige indspilninger er efterfølgende sendt til Devon, England, hvor den sidste masteringproces er udført af Jason Mitchell i Loud Mastering Studios. Loud Mastering har haft mange kendte kunstnere i årenes løb, blandt andre U2, The Police, Erasure og PJ Harvey.

Telefon

2062 6099

Facebook

YouTube