Thomas Buchreitz

Thomas Buchreitz spiller trompet og dirigerer big bands og er også uddannet som bådebygger!

Han dirigerer BigBand 17:48 og før det dirigerede han Basic BigBand.

Han skriver selv: “Jeg er uddannet i musik og bevægelse på det Jydske Musikkonservatorium i Århus 2007/2009 (D-RMB). Er også uddannet som lærer m. musik som speciale.

Har modtaget både rytmisk og klassisk undervisning i trompet, http://1748.dk/kurser/blaesere ved bl.a. Jakob Buchanan og Kristian Steenstrup, og elsker at spille al slags musik.

Til daglig underviser jeg på Fåborg-Midtfyn og Langelands Musikskoler i bl.a. trompet, ungdomsbigband og “Blæseklasser”.

Har spillet med en masse bands, og optrådt på festivaller og spillesteder landet over. Jeg spiller mest jazz, men også al muligt andet. Spiller ofte i kirker til højtider. Igennem en hel del år har jeg også været dirigent for “Basic Bigband” der nu er hjemmehørende i Svendborg.

Jeg har faktisk også lidt saltvand i blodet, og har i mine helt unge dage bygget både, og sejlet på de store have.

At spille i bigband, synes jeg, er en fantastisk oplevelse. Her får man virkelig mulighed for at udfordre sig selv på mange områder. Sammen med en masse andre musikere, får man chancen for at dyrke samspillet, og prøve sig selv af i mange genrer.

Jeg ser det som min fornemste opgave som dirigent, at alle i orkestret, bliver udfordret på det niveau man er på, og føler sig som en del af helheden. Samtidig er der igennem improvisationer, masser af plads til individuel udfoldelse”.

thomas-buchreitz

Telefon

2440 9685

Facebook